2020 Kahvaltı Fiyatları

Hafta içi Hafta sonu
Serpme Kahvaltı 25 TL 35 TL
Açık Büfe Kahvaltı 35 TL 35 TL
Kahvaltı Saatleri 09:00 – 14:00 09:00 – 13:00

Edindiğim bilgilere göre yaz aylarında 1100 kişilik, kış aylarında ise 400 kişiye hizmet verebilme kapasitesine sahip olan restoran, özel davetler için de hizmet vermektedir. Bunlar, düğün, nişan, sünnet töreni, bayii toplantıları, iftar davetleri, brunch ve seminer organizasyonu gibi..

Hidiv Kasrı Resimleri

 Giriş Ücretleri & Ziyaret Saatleri

Giriş Ücreti
7 TL Ziyaret Saatleri
08:00 – 23:00 Kapalı Günler
yok

Giriş Tarifesi

Giriş Ücreti

Otomobil 7 TL

Hıdiv Kasrı Giriş Ücreti ve Ziyaret Saatleri

Hıdiv Kasrı’na yayalar için giriş ücretsizdir. Ücret araç başı alınıyor. İşletmeliği İspark’da olan Hıdiv kasrında otopark ücreti günlük 7 TL olarak belirlenmiştir.

Haftanın her günü ziyaretçilerine kapıları açık olan Hıdiv kasrını 08:00 – 23:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

 Nasıl Gidilir? Konum Bilgileri

Harita sokaklarında dolaşmak için ikonu sürükleyin Harita üzerindeki insan simgesini sürükleyip bırakarak haritada sokaklarda dolaşabilirsiniz!
(Bazı konumlar Google Maps tarafından henüz sokak görünümüne açılmamış olabilir.)

Hıdiv Kasrı Nerede ve Nasıl gidilir?

Otomobil ile Anadolu yakası için; Çubuklu Korusuna ulaşmak için kullanabileceğiniz en ideal yol, Anadolu yakasından TEM otoyolundan Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne ilerlerken, köprüden önce son çıkış olan Kavacık Köprüsünden Hıdiv Kasrı tabelalarını takip etmek olacaktır.

Otomobil ile Avrupa yakası için; Aynı şekilde FSM’den sonra Kavacık köprüsünden Hidiv Kasrı tabelaları takip edilebilir. Ayrıca Eğer Maslak yakınındaysanız İstinye/Çubuklu arabalı vapuru kullanabilirsiniz.
•Adres: Çubuklu Korusu, Beykoz / İstanbul
•Telefon: 0216 413 92 53
•Konum bilgileri için tıklayın.

# Civarda Gezilecek Yerler

Beykoz’da uğrayabileceğiniz diğer gezi noktaları;
•Polonezköy Tabiat Parkı
•Yoros Kalesi / Anadolu Hisarı
•Fatih Korusu
•Hz. Yuşa Türbesi

Eğer yolunuz İstanbul’a düşerse daha önceden hazırladığımız İstanbul’da gezilecek yerler adlı yazımızı inceleyebilirsiniz.